AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 10:33
Mertesacker afslører: Jeg vil gerne arbejde med Arteta igen

Per Mertesacker, der i øjeblikket er ansvarlig for Arsenals talentakademi, ville elske at arbejde sammen med Mikel Arteta igen.


Mikel Arteta er mindst to gange blevet kædet sammen med en tilbagevenden til Arsenal. Først da klubben ledte efter en afløser for Arsene Wenger, og senest er han blevet nævnt som potentiel erstatning for Unai Emery.

Nu puster hans tidligere holdkammerat Per Mertesacker så til ilden ved at afsløre, at han ville elske at arbejde sammen med den spanske Manchester City-assistenttræner i fremtiden.

- Jeg var hans vicekaptajn, og han stolede på mig. Jeg var ved hans side under holdmøderne, og vi havde et nært bånd. Jeg ville elske at arbejde sammen med ham igen, for han er en kanon fyr, siger Mertesacker, der i dag er ansvarlig for Arsenals akademi, til FourFourTwo.

Da der har været rygter om Unai Emerys mulige exit fra Arsenal er det ikke usandsynligt, at den tidligere Arsenal-forsvarer får sit ønske opfyldt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED