AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 17:44
Merson spår: Ingen kan slå City!

City tabte point til Tottenham i weekendens 2-2 kamp. Sky-eksperten Paul Merson spår dog stadig The Citizens til at få endnu en stor sæson.


Sky-eksperten Paul Merson er igen ude med spådomme og visdomsord. Denne gang omhandlende Manchester Citys styrke i denne sæson:

- Lad os være ærlige. Det er ikke fordi Spurs tog til City og rev dem i stykker! De kunne spille 75 procent så godt, som de gjorde i lørdags og stadig vinde ligaen komfortabelt.

- City behøver ikke justere noget som helst. Jeg kan ikke se, at nogen som helst skal kunne slå dem, udtaler eksperten.

Hertil tilføjer han yderligere roser til Guardiolas tropper, og er især imponeret over holdets midtbaneprofil Kevin De Bruyne:

- Sidste sæson spillede han ikke så meget, og der vandt de stadig ligaen. Der er tale om en spiller, der kan spille for alle hold i ligaen, hvis ikke verden.

Citys næste kamp er mod Bournemoth. Kampen spilles på søndag klokken 15.  
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED