AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 21:10
M.E.N: Phelan får ansvaret for reformering af Uniteds transferstrategi

Manchester United får formentlig et travlt sommertransfervindue, og ifølge Manchester Evening News står Mike Phelan til at få en ansvarsfuld rolle i forhold til transferstrategien.


Ole Gunnar Solskjær er blevet udpeget som permanent manager i Manchester United, og nordmanden får angiveligt en stor pose penge at lege med i sommerens transfervindue. 

Den tidligere Molde-træner kommer dog ikke til at stå med hele ansvaret for transfers alene. Det skriver Manchester Evening News

Mediet hævder således, at first-team coach, Mike Phelan, får en stor rolle i reformeringen af Manchester Uniteds transferstrategi. Phelan skal i samarbejde med Solskjær bevæge sig væk fra superstjerneindkøb og i højere grad fokusere på at bane vejen fra akademiet til førsteholdet. 

Fokusset på at rekruttere unge spillere, der besidder 'The United Way', bliver vigtig i Manchester Uniteds forberedelser frem mod sommertransfervinduet og vil forblive det fremover. 

56-årige Phelan er endnu ikke blevet bekræftet som Solskjærs assistent, men Manchester Evening News beretter, at Phelan bliver i klubben og kan altså se frem til mere ansvar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED