Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Melder sig ind i kampen: Chelsea vil også have Real Madrid-stjerne

Af Asbjørn Sigsgaard
12.06.2021 Kl. 11:20
Manchester United er efter sigende stærkt interessede i Real Madrids Raphaël Varane, men ifølge forlydender i Frankrig blander Chelsea sig nu

Efter mange succesfulde sæsoner på Santiago Bernabeu, begynder det nu at ligne en realistisk mulighed, at Raphaël Varanes tid i Real Madrid kan være ovre denne sommer. 

Den franske midtstopper har kontraktudløb næste år, og der er ikke stærke indikationer på, at klub og spiller er ved at blive enige om en ny aftale. 

Faktisk fortæller Foot Mercato nu, at Varane har afvist Real Madrids udspil, og for sin side skulle Los Blancos også alvorligt overveje et salg, da David Alaba er kommet til på samme situation.

Det er interessante nyheder for Manchester United, der menes at være stærkt interesserede i Varane, men ifølge det franske medie er også Chelsea nu på banen. 

De mener at vide, at forsvarsstjernen nu er blandt The Blues' topprioriteter denne sommer. Real Madrid skulle efter sigende være klar til at sælge for omkring 52 millioner pund. Også PSG har tidligere udvist interesse for Varane, der lige nu er med Frankrig til EM.

Annonce