AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 09:35
Mediernes påstand: Derfor blev Pochettino fyret

Der var angiveligt flere grunde til, at Mauricio Pochettino blev fyret i Tottenham.


Det kom som noget af en overraskelse, da Tottenham i går oplyste, at man havde opsagt samarbejdet med Mauricio Pochettino.

Som erstatning har man i stedet ansat den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager, José Mourinho. 

Efter 12 spillerunder er Tottenham til at finde på 14. pladsen med 14 point på kontoen, men det var ikke alene grundet de dårlige resultater, han bliver fyret for.

Ifølge Daily Mail var en af grundene til fyringen, at han havde tabt omklædningsrummet, hvor forholdet med nogle af spillerne var blevet ødelagt. Avisen hævder, at der var spillere, som han nærmest ikke snakkede med til sidst. 

Derudover beretter The Times, at Mauricio Pochettino også selv var klar til at forlade klubben, men han ville ikke opsige sin stilling og på den måde gå glip af en heftig kompensation. Derfor var Daniel Levy nødsaget til at fyre ham.

Argentineren var utilfreds med sommerens transfervindue, hvor han især var skuffet over de manglende salg af Danny Rose og Eric Dier.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED