Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Han er nu storfavorit til Tottenham-job

Af Jeppe Augustsen
02.06.2023 Kl. 08:44
Tottenham kan muligvis ansætte klubbens nye manager i næste uge.

Den 26. marts blev det offentliggjort, at Tottenham og Antonio Conte ophævede samarbejdet, og efterfølgende blev Cristian Stellini hyret som midlertidig, men kort tid efter fik han også sparket.

I de resterende kampe af sæsonen blev det Ryan Mason, der overtog roret, og i de seneste måneder har Tottenham-ledelsen været på jagt efter en ny manager til næste sæson.

 

Adskillige navne er blevet rygtet til London-klubben, hvor der har været mange forskellige meldinger om, hvem der er favorit til jobbet.

Nu kan The Athletic og Daily Mail berette, at den nuværende Celtic-manager, Ange Postecoglou, er favorit til managerjobbet og kan blive ansat i næste uge. 

Den 57-årige australier er måske ikke så kendt blandt fodbolfans, men siden trænerkarrieren startede i 1996 har han vundet flere mesterskaber.

Han har vundet A-League med Brisbane Roar i Australien, J1 League med japanske Yokohama F. Marinos og senest det skotske mesterskab med Celtic.

Ange Postecoglou ankom til Celtic i sommeren 2021, og ifølge Daily Mail vil han være klar til at overtage roret på Tottenham Hotspur Stadium.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire

Annonce