AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 13:15
Medie: United-reserve overvejer skifte til Italien

Nemanja Matic er blevet degraderet til reserve i Manchester United og nu overvejer serberen at forlade De Røde Djævle allerede til vinter.


Nemanja Matic var en sikker starter, da Jose Mourinho stod i spidsen for Manchester United. Portugiseren arbejdede først sammen med Matic i Chelsea og hentede ham efterfølgende til Old Trafford, da han blev præsenteret som manager for De Røde Djævle. 

Det er efterhånden et år siden, at Jose Mourinho blev fyret i Manchester United og i dag er det norske Ole Gunnar Solskjær, der er manager i klubben. Nordmanden har valgt at se bort fra Nemanja Matic ad flere omgange og serberen går nu og overvejer sin fremtid.

Ifølge TMW er der bud efter den stærke midtbanespiller i Italien. Inter-manager Antonio Conte, der også nåede at arbejde med Matic i Chelsea vil således gerne hente serberen til Milano. Samme medie skriver videre, at Nemanja Matic ikker er afvisende overfor et skifte til Inter, da han gerne vil arbejde sammen med Conte igen.

Nemanja Matic har kontraktudløb med Manchester United næste sommer, og han kan derfor frit forhandle med andre klubber, når transfervinduet åbner til januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED