Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: United har kig på to Leverkusen-profiler

Af Morten Bruun Jørgensen
12.02.2024 Kl. 12:38

Der er få klubber, der har imponeret mere end Leverkusen i denne sæson, og det skaber interesse for spillere. 

Det vil Bundesligaens førerhold formentlig også kunne mærke en masse til i de kommende måneder. Sommerens transfervindue kan derfor også blive et par hektiske måneder for den tyske klub. 

Nu er det Manchester Evening News, der kan rapportere, at Manchester United holder et nøje øje med to profiler fra Leverkusen. 

Det er de to forsvarsspillere Edmond Tapsoba og Jeremie Frimpong, som den engelske storklub følger på nuværende tidspunkt. 

Begge spillere er blevet tilføjet til den liste af spillere, der potentielt kan styrke Manchester Uniteds bagkæde til sommer. 

Allerede sidste sommer var Manchester United i kontakt med Frimpongs repræsentanter. Men dengang besluttede ledelsen hos den engelske klub sig for at vise Aaron Wan-Bissaka og Diogo Dalot mere tillid. 

I mellemtiden har Frimpong forlænget sin kontrakt, mens Wan-Bissaka ligner en færdig mand hos Manchester United til sommer. Derfor er interessen nu genoptaget, men det bliver sværere at købe hollænderen. 

Han har nemlig også imponeret stort med otte mål og ti assists i 27 kampe fra sin position som højre wingback. 

Samtidig er det centrale forsvar fortsat en position, som Manchester United vil hente mindst en ny spiller til. Tapsoba har ligesom Frimpong også kontrakt til 2028 og vil derfor ikke blive billig at købe. 

Han passer dog til den profil, som Manchester United efterspørger. Han er med sine 25 år stadig relativt ung, og derudover er han hurtig og atletisk stærk. 

Landsholdsspilleren fra Burkina Faso kom til Leverkusen fra Vitoria Guimarães i januar 2020. Dengang betalte den tyske klub omkring 150 millioner kroner for ham. 

Han har sidenhen spillet 162 kampe for Leverkusen, heriblandt 25 i denne sæson, hvor han er noteret for tre scoringer. 

I videoen øverst i artiklen kan du se højdepunkterne fra Leverkusen 3-0-sejr mod Bayern München i lørdags.

Læs flere nyheder om Manchester United her.

Annonce