Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Thomas Tuchel accepterer Tottenham-job på én betingelse

Af Kasper Leif Pedersen
11.03.2023 Kl. 11:54
Thomas Tuchel vil kun tilbage til London på én betingelse.

Antonio Conte er under stort pres i Tottenham efter en række undervældende resultater samt klubbens exit fra Champions League i denne uge mod AC Milan.

Den italienske manager har kontraktudløb til sommer med klubben fra det nordlige London, hvor der er mulighed for at forlænge med yderligere et år – dog er dette usandsynligt. 

LÆS OGSÅ: PL-spillere truer med at boycotte interviews: Nu svarer forbund

Flere internationale medier har de seneste dage oplyst, at Antonio Conte højst sandsynligt skifter tilbage til Italien, så Tottenhams hierarki er allerede begyndt at kigge på potentielle erstatninger.
 
Og her har klubben bl.a. kigget på Chelseas tidligere manager Thomas Tuchel.
 
Dog er Daniel Levy & co. også klar over, at en top-fire-placering er afgørende, hvis de skal lokke den 49-årige tysker tilbage til London. 
 
Og det er også denne betingelse, som skal blive opfyldt, hvis Thomas Tuchel skal acceptere Tottenham-jobbet.
 
Thomas Tuchel er fortsat på jagt efter et nyt job, efter at han blev fyret af den nye Chelsea-ejer Todd Boehly tidligere på sæsonen grundet en dårlig start på sæsonen.
 
Tuchel har også været kædet sammen med en job som den nye PSG-træner, da sædet i den franske hovedstad begynder at blive rigtig varmt for Christophe Galtier, da man røg ud til Bayern München tidligere på ugen. 
 

 

Annonce