Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Thomas Frank på blokken hos Premier League-klub

Af Emil Plovgaard
23.01.2023 Kl. 18:41
Thomas Frank nævnes som en bejler til stillingen.

Thomas Frank har leveret et fornemt stykke arbejde hos Brentford.

Det samme kan man ikke sige om Frank Lampard hos Everton.

The Toffees ligger på en 19.-plads i Premier League og har i øjeblikket kurs mod nedrykning, hvis der ikke bliver ændret drastisk på, hvordan klubben ledes.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen får heftig kritik

Første skridt er at fyre Frank Lampard – og det har klubben angiveligt allerede gjort – og dernæst skal afløseren udpeges.

Her nævner journalist Alan Nixon ifølge London World Thomas Frank som en mulig bejler. Everton har angiveligt set sig lun på danskeren.

Brentford ansatte Frank tilbage i 2018, hvor den 49-årige dansker i første omgang blev tildelt rollen som assistenttræner under Dean Smiths ledelse.

LÆS OGSÅ: Skifte på vej for Premier League-dansker?

Frank førte Brentford frem til Premier League-oprykning i 2021 og siden har klubben på fornem vis tilpasset sig livet i Englands bedste række.

Thomas Frank kommenterede for nylig på Mykhailo Mudryks skifte til Chelsea, som Brentford angiveligt havde mulighed for at hente i sommer.

– Set udefra, synes jeg, at Mudryk er en god spiller, men 100 millioner pund? Det er en hel del.

– Han har vist gode tegn på sit potentiale, men han skal formentlig gøre en del mere, men sådan er prisskiltene i disse dage, og jeg synes, det er sindssygt.

– Der er et marked derude, og hvis der er en budkrig, så ryger prisen i vejret, og man ender med at betale for meget.

– Han er en meget dyr spiller, når man kigger på hans CV nu, men hvis han har revet Premier League itu om to år, så er der ingen, der længere vil diskutere det, lød det forleden fra Thomas Frank.

LÆS OGSÅ: Erik ten Hag reagerer på United-skænderi

LÆS OGSÅ: Hektisk afslutning på transfervinduet i vente for Chelsea?

Annonce