Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2021 11:38
Medie: Real Madrid lokker Pogba med gigantisk lønpose

Både lønpose og sign-on-fee skal være med til at lokke Paul Pogba til den spanske hovedstad.


I fem år har Real Madrid og Paul Pogba flirtet med hinanden.
 
Lige siden franskmanden brillerede for Juventus i Serie A, har Los Blancos set sig lune på den 28-årige United-spiller. Til sommer kan et skifte blive en realitet.
 
Her udløber kontrakten på Old Trafford, og spillerens agent, Mino Raiola, skulle angiveligt presse på for et skifte til den spanske hovedstad.
 
ABC skriver, at Real Madrid står klar med 14 millioner euro om året, svarende til godt og vel 105 millioner danske kroner.
 
Derudover vil klubben tilbyde en sign-on-fee til både Pogba og Raiola, der lyder på 30 millioner euro til hver. Altså over 200 millioner danske kroner bare for at sætte en underskrift.
 
Mediet skriver, at Pogba drømmer om at vinde Champions League. Noget, der endnu ikke er lykkedes for ham i sin karriere hos Juventus og Manchester United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE