Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 16:03
Medie: Newcastle lurer på Arsenal-reserve

Newcastle pønser på at tilknytte Arsenal-reserven på en lejeaftale.


Arsenals andetvalg mellem stængerne, Bernd Leno, nævnes som et interessant emne hos Newcastle, der har brug for umiddelbare forstærkninger til defensiven allerede i dette vindue. Det skriver mediet 90Min.

Leno begyndte ellers denne sæson som førstevalget hos Arsenal, men Aaron Ramsdale skulle ikke bruge mange kampe på at slå ham af.

Tyskeren selv har angiveligt gjort det klart, at han ønsker et skifte væk for at få mere spilletid, men det er endnu uvist, om Arsenal vil lade ham gå, med tanke på bredden på målmandspositionen - eller mangel på samme.

90Min skriver, at de to klubber har forhandlet om en lejeaftale, der skulle indeholde en købsoption, som kan udløses, hvis Newcastle sikrer sig overlevelse i Premier League.

I øjeblikket er det den tidligere EfB-keeper Martin Dubravka, som vogter buret hos Newcastle, men han er i øjeblikket ude med en mindre skade.

Derudover var det også forventet, at klubbens manager, Eddie Howe, allerede inden transfervinduets begyndelse ville kigge sig om efter en ny målmand.

Bernd Leno skiftede fra Leverkusen til Arsenal i 2018, og har i øjeblikket 18 måneder tilbage af sin kontrakt med The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE