Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Manchester United vil ansætte Gary Neville

Af Morten Bruun Jørgensen
21.02.2024 Kl. 14:57

Gary Neville tilbragte hele sin lange fodboldkarriere i Manchester United og bidrog til mange store triumfer. Nu vil den engelske storklub igen have Neville til at bidrage. 

Det er The Times, som kan rapportere, at Manchester United har spurgt Neville, om han vil være med i en speciel komité. 

Komitéen skal være med til at træffe afgørende beslutninger vedrørende fornyelsen af Old Trafford og det omkringliggende område ved stadionet.  

Ifølge den britiske avis har Neville allerede haft en række møder med Colette Roche, som er Manchester Uniteds driftschef. Neville vil dog forsikre sig, at det ikke kolliderer med hans nuværende job som ekspert for Sky Sports. 

Neville er medejer i Hotel Footbal and University Academy 92, som er nabo til Old Trafford, og han er derfor allerede bekendt med området omkring Manchester Uniteds stadion. 

Imponerer: Han kan blive årets manager

Det har stået klart gennem noget tid, at Manchester Uniteds nye medejer Sir Jim Ratcliffe har store planer for Old Trafford, og den britiske rigmand vil investere mange penge i stadionet. 

Gennem årene har Neville ikke lagt skjul på, at han ikke er tilhænger af Glazer-familiens ejerskab hos Manchester United. Nu kan han måske ende med at komme på lønningslisten igen hos De Røde Djævle. 

Annonce