Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Liverpool vil have engelsk landsholdsspiller

Af Morten Bruun Jørgensen
20.02.2024 Kl. 20:46

Sommerens transfervindue kommer til at blive meget interessant set med Liverpool-briller. 

For det første kommer Jürgen Klopps afløser til at skulle sætte sit præg på holdet. Derudover skal klubben have fat i en ny sportsdirektør, da Jörg Schmadtke stopper efter sæsonen. 

Ydermere ligner især det centrale forsvar en position, som Liverpool kan komme til at kigge efter nye spillere til. 

Selvom der er stor udskiftning på ledelsesgangen, bliver der dog alligevel arbejdet hen mod sommerens transfervindue, og ifølge The Telegraph vil Liverpool gerne have fingrene i Marc Guéhi til sommer. 

Den engelske landsholdsspiller fra Crystal Palace er højt på listen over de spillere, som Liverpool vil have. I sidste ende bliver det også klubbens nye manager og sportsdirektør, som skal beslutte, om Guéhi skal købes.

Det indledende arbejde fra Liverpools side er dog ved at blive gjort nu. 

Klopp bekræfter: Liverpool-profil ude i flere måneder

23-årige Guéhi er i gang med sin tredje sæson for Crystal Palace, som han skiftede til i sommeren 2021. Dengang betalte The Eagles omkring 155 millioner kroner for ham, men den pris vil være markant højere til sommer. 

Kontrakten med Crystal Palace løber frem til sommeren 2026, og lige nu er det nok svært at se Guéhi forlænge kontrakten. For udover Liverpool er blandt andre Chelsea, Tottenham og Arsenal også meldt interesserede i englænderen. 

Guéhi, som aktuelt er skadet, har spillet 108 kampe for Crystal Palace. Derudover er han noteret for ni landskampe for England, og han ligner et godt bud på en deltager til sommerens EM-slutrunde.   

Annonce