Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Liverpool og Tottenham jagter fransk VM-spiller

Af Emil Plovgaard
08.12.2022 Kl. 15:24
Den 24-årige franskmand imponerer.

Foot Mercato skriver, at Liverpool og Tottenham viser interesse for Eintracht Frankfurts 24-årige franskmand Randal Kolo Muani.

Kolo Muani er braget igennem lydmuren i løbet af de seneste måneder efter en række gode optrædener i Bundesligaen og på det franske A-landshold, hvor han fik sin debut i september.

Kolo Muani skulle egentlig ikke have været med til VM-slutrunden, men dette ændrede sig drastisk, da Christopher Nkunku måtte blive hjemme på grund af en skade.

Mediet skriver, at nogle af Europas største klubber følger Kolo Muani, og iblandt dem skulle altså være Liverpool og Tottenham, der beskrives som de mest seriøse bejlere til en underskrift.

Begge klubber har angiveligt også vist interesse for den 24-årige franskmand i sommer, men blev altså slået af Bundesliga-klubben.

Bild har tidligere skrevet om, at Frankfurt kun vil lytte på tilbud på over 60 millioner euro, mens en pris ifølge Foot Mercato kan snige sig helt op på 80 millioner euro, der altså blev hentet af Eintracht Frankfurt i sommerens transfervindue på en fri transfer.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce