Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Liverpool i tæt kontakt med hollandsk landsholdsspiller

Af Emil Plovgaard
24.08.2023 Kl. 16:35
Et dugfriskt navn sættes nu i forbindelse med et skifte til Liverpool.

Liverpool er angiveligt i tæt kontakt med Feyenoord-spilleren Mats Wieffer.

Det skriver mediet FootballTransfers.

 

Den 23-årige defensive midtbanespiller er et dugfriskt navn, som sættes i forbindelse med et skifte til Liverpool.

23-årige Wieffer blev fast mand for de forsvarende hollandske mestre fra Feyenoord i sidste halvsæson, og hans imponerende formkurve har ført til, at han har fået tre A-landskampe for Holland.

Tidligere har Wieffer fortalt, at han ikke var synderligt interesseret i interessen fra de to italienske storklubber AC Milan og SS Lazio.

– Det er rart at vide, at de klubber er interesserede. Men jeg har en fornemmelse af, at jeg gerne vil blive hos Feyenoord i et år mere. Det er det bedste for mig selv. Vi må se, hvad der sker, citerede RTV Rijnmond ham for at sige.

Liverpool er i gang med en større genopbygning af midtbanen denne sommer. Hidtil har man hentet Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai og senest Wataru Endo. Til gengæld har man dog også mistet Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Jordan Henderson og Fabinho.

Derudover har Leighton Clarkson forladt klubben til fordel for Aberdeen, Fabio Carvalho er blevet udlejet til RB Leipzig, mens Arthur Melo er vendt tilbage til Juventus efter endt lejeophold.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce