Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2021 09:51
Medie: Liverpool forbereder ny kontrakt til midtbanespiller

Liverpool forbereder en ny aftale til midtbanespilleren Naby Keïta, erfarer italienske kilder.


Naby Keïta har ikke været nogen overdådig succes i Liverpool-trøjen, hvor også skader har stået i vejen for et endeligt gennembrud.

Dog viser den tidligere Leipzig-stjernes kvaliteter sig tydeligt i glimt, mens han er ved at finde et mere stabilt niveau.

Det vil man efter sigende belønne i Liverpool, som har fornyet deres interesse i at beholde den 26-årige midtbanespiller på et langsigtet plan.

Det italienske medie Calciomercato erfarer således, at klubben er ved at forberede en ny aftale til maliseren, som oprindeligt har kontraktudløb om mindre end to år.

Årsagen til et italiensk medies interesse i at grave i anliggender op omkring en spiller som Naby Keïta er, at han hurtigt kunne blive et interessant emne for Serie A-klubber til næste sommer, såfremt han ikke forlænger med Liverpool inden da.

Keïta skiftede til Liverpool fra RB Leipzig i sommeren 2018, hvor det siden er blevet til 80 kampe for The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE