Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2021 14:52
Medie: Lazio-stjerne kan vende tilbage til Premier League

Lazios 28-årige spanske midtbanespiller Luis Alberto er i spil til at erstatte enten James Maddison eller Youri Tielemans hos Leicester, skriver medie.


28-årige Luis Alberto har været en af de bedst præsterende spillere for Biancocelesti gennem den seneste årrække, og det har naturligvis skabt interesse.
 
Nu kan Fichajes.net fortælle, at den spanske midtbanespiller meget vel kan vende tilbage til Premier League inden for den nærmeste fremtid.
 
Leicester, der har danske Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard på holdkortet, viser nemlig interesse som følge af, at både James Maddison og Youri Tielemans rygtes til større klubber.
 
Og Brendan Rodgers vil naturligvis gardere sig i tilfældet af en afgang næste år, og her skulle han altså have et skarpt øje til Alberto, som han kender fra deres fælles tid hos Liverpool.
 
Luis Alberto, der optrådte for Liverpool fra 2013 til 2016, har kontrakt med Lazio frem til sommeren 2025. 
 
Spanieren har i denne scoret et mål og lagt op til yderligere tre mål i seks Serie A-kampe. I den forgangne sæson blev det til ni mål og to oplæg i 34 kampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE