Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Konflikt hos VM-nation - uenige om bonus

Af Emil Plovgaard
06.12.2022 Kl. 09:29
Der er store uenigheder på landsholdet.

De polske landsholdsspillere blev stillet 30 millioner zloty svarende til 47 millioner kroner i udsigt, hvis de gik videre fra gruppespillet.

Det var Polens premierminister, Mateusz Morawiecki, der oprindeligt lovede spillerne en bonus. Noget, som spillerne oprindeligt opfattede som en joke.

Da Polen så nåede ottendedelsfinalen – hvor man røg ud til Frankrig – blev spørgsmålet om den mulige bonus og de mange millioner rejst igen.

Og så fandt landsholdet ud af, at det er dybt splittet på den front. Det skriver sport.pl.

Der er nemlig store uenigheder om, hvordan distribueringen af bonusserne skal ske. En fløj af landsholdstruppen vil have uddelt bonusser efter antal spilletid, mens den anden lejr, hvor Robert Lewandowski befinder sig, ønsker at bonussen udbetales ligeligt blandt alle spillerne i truppen.

Heraf skulle også 10 procent gå til trænerstaben, men her ønsker landstræner, Czeslaw Michniewicz, at procentsatsen fordobles.

Landstrænerens fremtid er i øvrigt til diskussion på grund af måden, som uenighederne om bonusssen er blevet håndteret på, lyder det.

Hans aftale udløber i slutningen af året, men det ventes ikke, at denne bliver forlænget, nu hvor Polen skal forberede sig på EM i Tyskland i 2024.

Det er endnu uvist, om bonussen bliver udbetalt, men Robert Lewandowski skal angiveligt mødes med Polens premiereminister i løbet af indeværende uge.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce