AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 14:31
Medie: Klopp accepterer sigtelse og slipper for karantæne efter jubelscene

Jürgen Klopp har accepteret, at det engelske fodboldforbund har sigtet ham for ureglementeret adfærd. Han kan muligvis undgå karantæne.


En sen scoring af Divock Origi sørgede for en sejr til Liverpool i lokalopgøret mod Everton, og det fejrede Jürgen Klopp ved at løbe på banen og juble sammen med Alisson.

Det var dog ikke acceptabelt, at Liverpool-manageren løb ind på banen, inden kampen var slut, og derfor valgte det engelske fodboldforbund mandag at sigte ham for ureglementeret adfærd. Den sigtelse har han nu valgt at acceptere.

Ifølge Goal vil Jürgen Klopp slippe for at modtage en karantæne fra sidelinjen. I stedet vil han modtage en advarsel fra det engelske fodboldforbund for sin overdrevne jubelscene. Samtidig skal han også betale en bøde, der angiveligt kommer til at lyde på omtrent 52.000 kroner.

- Først og fremmest skal jeg undskylde for mit løb. Jeg undskyldte omgående til Marco Silva. Jeg ønskede ikke at være respektløs, sagde Jürgen Klopp til BBC efter kampen.

Den påståede undskyldning benægtede Marco Silva dog at have modtaget, da Everton-manageren talte med pressen efter Merseyside-derbyet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED