AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 16:38
Medie: Fulham vil have Darmian

Ifølge et italiensk medie er Fulham interesserede i at tilknytte Matteo Darmian fra Manchester United.


Matteo Darmian er aldrig blevet en succes i Manchester United, som han kom til fra Torino i 2015 for £8 millioner. 

Den 29-årige italiener er dog stadig at finde på Old Trafford trods massiv interesse fra Inter i det forgangne transfervindue, men det kan snart være slut med en tilværelse i Manchester for forsvarsspilleren.

Claudio Ranieri skulle nemlig angiveligt ville forsøge at stramme op i Fulhams forsvar, som han netop har overtaget tøjlerne til, og her har han ifølge TuttoMercato udset sig Darmian som værende en perfekt tilføjelse.

Mediet skriver, at det er sandsynligt at Manchester United vil gå med til at udleje Darmian for resten af sæsonen med en eventuel købsoption.

Der kan dog komme komplikationer i spil, da italieneren angiveligt foretrækker et skifte tilbage til Serie A, hvilket kan forhindre en eventuel handel Premier League-klubberne imellem.

Darmian har blot spillet to kampe i sæsonen for Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED