AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 12:02
Medie: Everton overvejer Bielsa-ansættelse

Everton overvejer angiveligt at henvende sig til Marcelo Bielsa, hvis tålmodigheden med Marco Silva på et tidspunkt løber ud.


Everton har ikke haft nogen god sæson under Marco Silva, hvor man efter 27 runder af Premier League er på niendepladsen med 33 point.

Senest tabte The Toffees med 0-1 til Watford, og Meyserside-klubben er i fare for at ryge ud af den øverste halvdel, hvis blandt andet Bournemouth, West Ham og Leicester vinder de kampe, de har i hænderne.

Ifølge engelske Daily Mirror er ledelsen i klubben derfor begyndt at kigge efter alternativer til portugiseren, og mediet erfarer, at Marcelo Bielsa er blandt kandidaterne til jobbet.

Den argentinske manager har haft stor succes med Leeds United i indeværende sæson, hvor Bielsa og co. fører Championship inden Norwichs møde med Ipswich søndag eftermiddag.

Daily Mirror skriver dog, at Everton regner med at holde på Silva i resten af sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED