AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 08:51
Medie erfarer: Stadig flere Premier League-klubber ønsker at starte sæsonen forfra

The Athletic skriver, at et voksende antal Premier League-klubber mener, man bør starte sæsonen helt forfra, når chancen byder sig.


Et voksende antal Premier League-klubber ønsker at afslutte den nuværende sæson med øjeblikkelig virkning og spille den forfra, når situationen tillader det - også selvom det vil koste Liverpool FC sit første mesterskab i 30 år.

En ledende klubskikkelse fra en Premier League-klub føler, at det er moralt forkert overhovedet at diskutere en løsning om, at denne Premier League-sæson kan spilles til ende for lukkede stadions.

- Faktum er, at fodbold er mindre vigtigt end en Tesco-udbringer lige nu. Vi står for et spil. Ikke mere, ikke mindre. Der er simpelthen ikke plads til sport lige nu, er han citeret for at sige til The Athletic.

Hidtil har særligt Karren Brady fra West Ham og Brighton-chef Paul Barber været de eneste klubpinger, som har været kritiske over for ideen om at spille sæsonen færdig, men ifølge The Athletic er der adskillige andre klubchefer, som deler denne holdning i privaten.

Det skulle især være af moralske årsager, at flere klubchefer føler, det ville være helt forkert at spille fodbold nu, mens coronavirussen hærger og for alvor har fået tag i Storbritannien også.

En ledende skikkelse fra en Premier League-klub udtaler følgende til The Athletic.

- Jeg håber, situationen ændrer sig, men i øjeblikket ændrer den sig desværre kun til det værre. Det er helt klart, hvad der kommer til at ske, for vi har at gøre med en global pandemi.

- Hvis man bare starter Premier League forfra, når det er sikkert, er der ganske få tabere. Liverpool vil være en taber, men i det store billede, så betyder det ærlig talt ikke særligt meget. Man må starte forfra igen.

Ekstremt meget af diskussionen om suspenderingen af Premier League og måden, man håndterer sæsonen på, har omhandlet, hvorvidt Liverpool får sin titel eller ej.

Men en Premier League-chef føler, det er en helt forkert måde at skue tingene an på.

-  Det er utroligt, hvordan vi er villige til at spille sæsonen færdig. Der er meget større ting på spil end fodbold, og der er mere at tage stilling til, end om Liverpool bliver mestre.

- Der er et tidspunkt for fodbold og underholdning, men lige nu betyder der ærlig talt intet.

Spørgsmålet er, hvor mange klubber som i øjeblikket er af den holdning, at man burde stoppe sæsonen og starte den forfra, når chancen byder sig. 14 ud 20 Premier League-klubber skal stemme for en sådan løsning, hvis den skal vedtages.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED