Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 11:24
Medie: Endnu en storklub melder sig ind i kampen om Christensen

Andreas Christensens kontrakt udløber til sommer.


Andreas Christensens kontrakt med Chelsea udløber om bare et halvt år.

Det har naturligvis skabt en del omtale, og flere klubber menes at være interesseret, heriblandt FC Barcelona og Inter.

Nu kan tyske BILD så fortælle, at Andreas Christensen også er på blokken hos den tyske storklub Borussia Dortmund.

Christensen anses som en stabil forsvarskrumtap hos klubben fra Ruhr-distriktet, og det er i den grad noget, der er brug for hos Die Schwarzgelbe.

Klubben har lukket 28 mål ind i 18 kampe, og det er 10 mere end de direkte konkurrenter fra FC Bayern München.

Borussia Dortmund har efter sigende tænkt sig at skrabe pengene til Christensens løn sammen via et salg af Axel Witsel, skriver mediet.

Bundesligaen er en liga, som Christensen kender særdeles godt. Fra 2015 til 2017 var han lejet ud til Borussia Mönchengladbach, hvor det i alt blev til 82 optrædener.

Ifølge Transfermarkt har danskeren en værdi på 260 millioner kroner, og det vil derfor være noget af et scoop, hvis en klub kunne hente ham på fri transfer.

I den seneste runde vandt Borussia Dortmund 3-2 over Eintracht Frankfurt, takket være et mål i sidste minut. Mats Hummels påtalte efter kampen klubbens defensive problemer.

Borussia Dortmund vandt senest Bundesligaen i 2011/12-sæsonen og er i øjeblikket på en andenplads i den hjemlige liga, hvor der er seks point op til rækkens førerhold, FC Bayern München.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE