Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 11:26
Medie: Derfor har Newcastle problemer med at lokke nye spillere til

En placering skaber problemer for Newcastle.


Nyrige Newcastle er blevet sat i forbindelse med et hav af spillere i løbet af efteråret og denne vinter.

Alligevel har klubben blot formået at hente to spillere i form af Kieran Trippier og Chris Wood.

Det giver nu anledning til bekymrede miner hos Newcastle-ledelsen, der havde forventet langt mere aktivitet i vinterens transfervindue.

Og en af årsagerne til, at klubben har problemer med at lokke nye spillere til, er at de fleste af klubbens aktiviteter udføres i Jeddah i Saudi-Arabien.

Det er her, at klubbens nye ejere fra Public Investment Fund holder til, og rekrutteringsholdets tilstedeværelse 6.600 kilometer fra Newcastle, giver selvsagt mange logistiske problemer.

Newcastle er, ifølge The Athletic, fortsat på jagt efter en midtstopper, en midtbanespiller og en offensivspiller - og muligvis også en venstre back.

De sidste dage af transfervinduet kan meget vel blive sæsondefinerende for The Magpies, der har kniven for struben i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE