Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Chelsea vil handle i Leeds til sommer

Af Emil Plovgaard
18.03.2023 Kl. 20:52
Chelsea har udset sig en Leeds-spiller til sommer.

Chelsea har meldt sig ind i kampen om Leeds-målmanden Illan Meslier. Det skriver mediet Football Insider.

Graham Potter har angiveligt orienteret Chelsea-ledelsen om, at han ønsker sig en ny målvogter i det kommende transfervindue til sommer. Her er Leeds' 23-årige franske målmand blevet udpeget som en kandidat.

The Blues er af den overbevisning, at Meslier kan være en forholdsvis billig mulighed på transfermarkedet, særligt i det tilfælde, at Leeds skulle rykke ned i Championship i denne sæson. Klubben sikrede sig dog en vigtig 4-2-sejr over Wolves lørdag, og det skabte luft ned til nedrykningszonen. Der er dog kun to point ned til West Ham under stregen.

LÆS OGSÅ: Chelsea skuffer mod Everton

Men hvor billigt, Chelsea ønsker det, vides ikke. Leeds kræver angiveligt £30 millioner, og det kan måske skræmme Londonklubben væk fra et eventuelt køb.

Det høje prisskilt skyldes, at franskmanden i denne sæson har været en vigtig brik på mandskabet, som han har spillet samfulde minutter for i Premier League.

Tottenham og Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med Meslier.

Potter har i denne sæson foretrukket Kepa frem for Edouard Mendy, og der kan muligvis lure et sommersalg af sidstnævnte.

Meslier skiftede i 2019 til Leeds på en lejeaftale fra Lorient i hjemlandet, men købsoptionen blev aktiveret efter en imponerende debutsæson.

LÆS OGSÅ: Her er Jude Bellinghams foretrukne klub

Annonce