Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 12:18
Medie: Chancen for Klopp-exit er nu mere end dobbelt så stor som for at han bliver

Sport Bild skriver, at der er større chance for, at Jürgen Klopp forlader Liverpool, end at han bliver.


Der er nu 68 procent chance for, at Jürgen Klopp forlader Liverpool i sommeren 2022 for at overtage det tyske landshold, skriver Sport Bild på avisens forside denne onsdag.

Den tyske toptræner har ellers afvist, at han skulle have travlt med at forlade jobbet som Liverpool-træner i kølvandet på nyere tids dårlige resultater, men det hænder med måneders interval, at han bliver kædet sammen med jobbet som landstræner for Die Mannschaft.

Men Sport Bild er skråsikre og mener, Klopp allerede nu har lagt en tiltalende plan for sit næste skridt i karrieren.  Joachim Löw har kontraktudløb med det tyske fodboldforbund efter VM-slutrunden i 2022 i Qatar, og timingen vil tillade Klopp at vende tilbage til hjemlandet og holde seks måneders velfortjent pause, inden han så starter sit virke som afløser for Löw i begyndelsen af 2023.

Lige nu vurderer Bild, at dette scenarie er dobbelt så sandsynligt, som at han forbliver Liverpool-træner frem til sit kontraktudløb i sommeren 2024. Den tyske avis kan dog ikke forestille sig, at Klopp skulle forlade Liverpool før efter næste sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED