Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Brandvarm englænder foran sommerskifte?

Af Morten Bruun Jørgensen
23.02.2024 Kl. 08:50

Med 14 mål i 24 Premier League-kampe er Dominic Solanke blandt de mest scorende spillere i Premier League denne sæson. 

Bournemouth-angriberen er i gang med sin femte sæson hos The Cherries, men måske kan det også blive den sidste. For han er nemlig på blokken hos en større klub. 

Det er West Ham, som ifølge The Telegraph gerne vil have fingrene i Solanke til sommer, hvor klubben vil styrke offensiven og tilføje flere af de såkaldte ’homegrown’ spillere til truppen. 

West Ham har haft udfordringer på angrebspositionen i denne sæson, hvor Michail Antonio har været ude i tre måneder, mens Danny Ings ikke har leveret varen. 

I stedet har Jarrod Bowen en del gange spillet som angriber, og selvom englænderen har gjort det godt, er han bedre på kanten for West Ham. 

Derfor står det højt på West Hams ønskeliste at finde en god angriber frem mod næste sæson. Her står Solanke lige nu højt efter at have imponeret i løbet af sæsonen. Undervejs har han blandt andet scoret i begge opgør mod West Ham. 

West Ham vægter det også højt, at Solanke er ’homegrown’ spiller, for på det punkt er klubben presset. 

Maksimalt 17 af de 25 spillere, der skal registreres til Premier League-truppen må have status af ikke-’homegrown’. Blandt West Hams otte nuværende ’homegrown’ spillere er lejesvenden Kalvin Phillips, tredjemålmanden Joseph Anang og Ben Johnson, som har kontraktudløb til sommer. 

Solanke har kontraktudløb med Bournemouth i sommeren 2027. 

Annonce