Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Belgier vil lytte til tilbud fra Manchester United

Af Emil Plovgaard
03.12.2022 Kl. 21:31
Spekulationerne omkring hans fremtid tager til i styrke.

I sommer blev Thomas Meunier konstant kædet væk fra Borussia Dortmund, men den tyske storklub fik ingen bud på belgieren, hvorfor han blev hos Die Schwarzgelbe.

Spekulationerne omkring hans fremtid tager dog til i styrke, og der spekuleres i, om Meunier kan forlade Bundesliga-klubben i det kommende transfervindue i januar.

Den spanske avis Mundo Deportivo skriver, at Meunier vil lytte til tilbud fra Manchester United, Juventus og AC Milan, men at FC Barcelona er hans klare førsteprioritet.

Den catalanske gigant var angiveligt interesseret i at hente Meunier i vinter, men det blev ikke til noget, og efterfølgende udtrykte Meunier stor frustration, idet Dortmund havde blokeret for et skifte.

Diogo Dalot har været den primære løsning på Uniteds højre back i indeværende sæson, hvor han har spillet samtlige kampe, på nær én, hvor han havde karantæne.

Til gengæld er hans konkurrent, Aaron Wan-Bissaka, blevet smidt på porten, og han har kun fået én optræden for Erik ten Hags mandskab i denne sæson – som indskifter.

Derfor kædes han naturligvis sammen med et skifte i transfervindue i januar, og her kan Meunier muligvis blive en hurtig lappeløsning for Ten Hag og co.

Der resterer 18 måneder af Meuniers kontrakt med klubben fra Westfalenstadion, så han kan hentes forholdsvis billigt.

Manchester United har tre point op til Tottenham, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen, som er den sidste adgangsgivende billet til Champions League-fodbold i næste sæson.

Et par signings i januarvinduet kunne måske hjælpe dem med at opfylde det mål. En superagent mener dog ikke, at Erik ten Hag kommer til at handle i januar – læs hvorfor her.

Thomas Meunier var iblandt de fem belgiere, som valgte at tage et andet fly hjem på grund af splittelse i den belgiske landsholdstrup – læs mere her.

Annonce