Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 09:59
McTominay udpeger: Disse tre United-talenter har imponeret mig

Flere af Manchester Uniteds akademispillere har imponeret Scott McTominay.


Scott McTominay har taget turen fra akademiet til førsteholdet i Manchester United, og han ved dermed, hvad der skal til for at nå igennem nåleøjet. 

I en Q&A på Manchester Uniteds officielle hjemmeside blev skotten derfor også spurgt ind til, hvilke nuværende akademispillere der har skilt sig ud og imponeret ham: 

- Der er en del. Der er Di'Shon Bernard, Largie Ramazani og Jimmy Garner, fortæller skotten, der naturligvis også nævner Mason Greenwood, som allerede har imponeret på førsteholdet. 

McTominay slår dog samtidig fast, at det er op til de erfarne spillere i Manchester United at skubbe til de unge talenter, så de kan nå deres fulde potentiale. 

Bernard og Ramazani har begge fået debut for Manchester United i Europa League i denne sæson, mens Garner står noteret for syv kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED