Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 10:55
Mbappés afløser? PSG flirter med United-stjerne

Den franske hovedstadsklub er i løbende kontakt med United-stjernen.


Paris Saint-Germain er i løbende kontakt med Marcus Rashford angående en handel til sommer.
 
To franske fodboldjournalister erklærer, uafhængigt af hinanden, at PSG forsøger at lokke den engelske offensivspiller væk fra Old Trafford.
 
Og selv har Rashford også sine drømme.
 
Således skriver både Hadrien Grenier og Abdellah Boulma, at Rashford er fascineret af idéen om at skifte til den franske hovedstad, der råder over verdensklasse spillere som Neymar og Lionel Messi.
 
Kylian Mbappé kan meget vel være på vej mod sin sidste sæson hos den franske storklub, idet hans kontrakt løber ud til sommer, og der endnu ikke er forhandlet en forlængelse på plads.
 
Mbappé rygtes til Real Madrid, og det kan åbne døren for Rashford til PSG.
 
Rashford har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med United, som han har scoret 93 mål i 288 kampe for, siden han fik sit gennembrud under Louis van Gaal i 2015/16-sæsonen.
 
24-årige Rashford har haft problemer med at score mål i denne sæson, hvor det blot er blevet til to fuldtræffere i 11 Premier League-kampe.
 
Men to mål i de seneste to kampe har gjort, at Rashfords selvtillid er blevet øget markant.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE