AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 15:01
#Mbappé 2020: Liverpool-rygterne nægter at dø

Det kan godt være, at Jürgen Klopp mere eller mindre har udelukket at hente den franske superstjerne, men rygterne buldrer videre.


- Det handler om pengene. Der er ingen chance, ingen chance, for, at vi henter Mbappé.  Jeg beklager, at jeg måtte slå den historie ihjel, fortalte Jürgen Klopp tidligere på måneden, da rygterne om Kylian Mbappés mulige ankomst til Anfield genopstod.

I samme interview udtalte Liverpool-træneren, at han selvfølgelig var interesseret i den franske superstjerne, hvis ikke penge skulle regnes med i ligningen. Den kommentar har måske været medvirkende til, at rygterne alligevel ikke er dødt ud.

For denne onsdag skriver Marca, at Paris Saint-Germain nu overvejer at hente Antoine Griezmann som mulig erstatning for Kylian Mbappé, der ventes at skifte til enten Real Madrid eller... vent på det... Liverpool.

Flere medier har skrevet, at det formentligt vil koste Liverpool eller en anden købeklub en rekordsum at hente Mbappé fra Paris Saint-Germain.

Men skulle det, rent hypotetisk, blive en mulighed, så skal man ikke udelukke, at franskmanden ville være klar på skiftet til Anfield.

Jürgen Klopp kan i hvert fald mærke, at det er blevet nemmere at tiltrække spillere til Liverpool.

- Vi har ingen problemer med at overbevise spillere om at skifte. Man kan mærke forskellen i år, sidste år, og man kan se det i øjnene på spillerne, har Klopp tidligere udtalt.

- Klubben er i en god position image-mæssigt, og da det resultatmæssigt er et godt livfor klubbens tilhængere, er det helt automatisk også nemmere at signe spillerne, du ønsker at signe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED