Massiv underholdning: Vilde Watkins og Villa vandt igen

Af Morten Bruun Jørgensen
02.03.2024 Kl. 20:33

Ollie Watkins imponerede igen med to scoringer, men Aston Villa kunne ikke holde stand rent defensivt mod Luton, der leverede et imponerede comeback i anden halvleg. Alligevel kunne Lucas Signe til sidst sikre The Villads en sejr.

To scoringer af Watkins i første halvleg havde sendt Aston Villa foran 2-0, men Luton havde ved enkelte tilfælde set farlige ud i den anden ende, og efter pausen kom det for alvor til udtryk.

Her fik Luton først reduceret ved Tahith Chong efter 66 minutter, inden Carlton Morris seks minutter senere fik Kenilworth Road til at eksplodere i jubel, da han udlignede til 2-2.

Morris fik chancen for at score igen for Luton, men med fem minutter tilbage af opgøret manglede angriberen den fornødne skarphed efter et frispark.

Et minut før tid gik det galt for Luton, da indskiftede Lucas Digne nåede højest ved et indlæg på bagerste stolpe og sikrede Aston Villa tre vigtige point.

Luton er stadig under stregen, og der er fire point op til Nottingham Forest. Luton har desuden spillet en færre end Nuno Espirito Santos mandskab.

I den anden ende af tabellen bevarer Aston Villa sin fjerdeplads. Klubben er fem point foran Tottenham, som har en kamp i hånden.

Watkins er nu på 16 sæsonscoringer i Premier League, hvor det kun er Erling Haaland, som har scoret flere mål end englænderen.

Samtidig har Watkins også leveret ti assists. Dermed er han nu den spiller, der har været involveret i flest scoringer i Premier League denne sæson.

Statistikken lyver ikke: Chelsea dårligere end sidste sæson