AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 18:26
Martial prikker til Mourinho: Det er nemmere at præstere nu

Anthony Martial nyder sin nye rolle under Ole Gunnar Solskjær.


Manchester United-spillerne er opblomstret efter Ole Gunnar Solskjærs ankomst.

En af de spillere, som i den grad har forbedret sine præstationer, er Anthony Martial, og den franske kantspiller føler også, at han har flere muligheder for at præstere, end han havde under Jose Mourinho.

- Ole vil have mig til at angribe mere. Det er også mit job. At være forskellen og være mere afgørende. Lige nu går det godt for offensiven, og jeg håber, vi kan fortsætte med at være effektive, siger Martial ifølge MEN.

- Vi har en træner, som har andre intentioner end den tidligere, og vi forsøger at gøre, som han beder om. Det er nok nemmere at spille denne form for fodbold, og ikke den spillestil som han (Mourinho, red.) bad om.

- Ole kom med en masse selvtillid, og det har virkelig hjulpet. Vi forsøger at give ham tilbage, og lige nu går det godt. Forhåbentlig fortsætter det mod PSG, lyder det fra Martial.

Manchester United og PSG mødes tirsdag aften på Old Trafford klokken 21.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED