Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Markant udmelding: Så skal Erik ten Hag fyres

Af Emil Plovgaard
07.09.2023 Kl. 08:24
Erik ten Hags job er i fare, mener den tidligere United-profil.

Rasmus Højlund skal starte inde i Manchester Uniteds næste kamp mod Brighton.

Ellers forventer fansene at se Erik ten Hags hoved på et fad.

Så drastisk er udmeldingen fra den tidligere United-profil Paul Parker. 

– Hvis han (Højlund, red.) ikke starter mod Brighton, så vil alle fans ønske Erik ten Hag fyret, og det vil nærmest være med rette. Det ville på ingen måde give mening, hvis han starter på bænken. Martial burde ikke engang være på bænken. Der må simpelthen være en ungdomsspiller, der er bedre, som kan sidde på bænken, og så kan Højlund være førsteangriberen.

 

– Alle Manchester United-fans er dødtrætte af at se en spiller med den elendige attitude, som altid surmuler og brokker sig, og det er en velsignelse, at Man United endelig har fået en angriber, der spiller med entusiasme.

Parker mener desuden, at man allerede nu godt kan vurdere Højlund ud fra hans præstation mod Arsenal.

– Jeg er faktisk ikke enig i, at man ikke allerede kan dømme Rasmus Højlund ud fra de minutter, han fik mod Arsenal. Det kan man sagtens, fordi han gjorde en kæmpe forskel, da han blev skiftet ind, lyder det fra Parker i et større interview med SpilXperten.

Højlund blev skiftet ind efter 67 minutters spil, men gjorde sig alligevel positivt bemærket og skulle nok have haft et straffespark, hvis alt var gået rigtigt til.

I sommerens transfervindue var De Røde Djævle meldt interesseret i Harry Kane. Det er nu blevet afsløret, hvorfor jagten på ham blev indstillet – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce