AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 16:38
Mareridtstrup: Her er den værst tænkelige United-trup nogensinde

Hvordan ville truppen se ud, hvis man samlede de 25 værste Manchester United-spillere i Premier League-æraen?


Hvis man samlede samtlige af Manchester Uniteds bedste spillere gennem tiden i en normal 25-mandstrup, ville holdet formentligt vinde mesterskabet hvert år.

Samlede man i stedet Manchester Uniteds værste spillere gennem tiden i en 25-mandstrup, ville holdet formentligt vinde nul og niks.

Den tanke har Manchester Evening News leget med, og lokalmediet har derfor samlet denne "mareridtstrup" bestående af disse spillere:

Målmænd: Bosnich, Taibi, Carroll

Taibi og Carroll vil altid blive husket for sine kæmpemæssige drops på altafgørende tidspunkter, mens Bosnich aldrig for alvor greb chancen for at slå til.

Forsvarere: Prunier, Jones, Rojo, Darmian, Blackett, Varela, Büttner, Spector

Rojo og Jones har alt for sjældent været til at stole på i nyere år, mens spillere som Büttner, Blackett og Varela ikke havde niveauet til Manchester United. Prunier var et transferflop, mens mere var forventet af Darmian.

Midtbanespillere: Di Maria, Obertan, Kleberson, Djemba-Djemba, Chadwick, Veron, Bellion, Tosic, Zaha

Di Maria og Zaha er klassespillere, men de slog ikke til i United, mens Tosic, Bellion og Obertan aldrig lignede spillere, der kunne slå til for klubben.  Veron gjorde det okay, men levede ikke op til sin hype og pris, mens Djemba-Djemba og Kleberson fejlede.

Angribere: Falcao, Forlan, Manucho, Dong, Bebe

Forlan scorede nogle fede mål mod Liverpool, men i det store og hele var uruguyaneren en stor skuffelse, og det kan stadig undre, hvor tam Radamal Falcao var i Premier League for både United og Chelsea. Der er stadig ingen andre, som kan forklare, hvorfor i alverden man signede Manucho, Dong og Bebe.'

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED