AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 20:26
Mange flop: Her er Chelseas 10 dyreste indkøb nogensinde

Dyre indkøb har ikke just været lig med kvalitet for Chelsea. En del af klubbens dyreste indkøb nogensinde kan bedst kategoriseres som flop.


597 millioner kroner for Kepa Arrizabalaga virker helt tåbeligt lige nu.

Det samme gør 493 millioner kroner for Àlvaro Morata.

Ikke desto mindre er de to spaniere Chelseas to dyreste indkøb nogensinde på nuværende tidspunkt, og vi kan vist roligt konkludere, at ingen af dem har levet op til de forventninger, London-klubben har haft til dem.

Men de er dog ikke de eneste af de helt dyre indkøb, der ikke har levet op til forventningerne.

Herunder tager vi et kig på klubbens 10 dyreste indkøb nogensinde, og hvordan de har præsteret for the Blues.

Kepa Arrizabalaga – 597 millioner kroner

Den spanske målmand havde en fornuftig første sæson i Chelsea-målet, hvor han tog over for Thibaut Courtois. Det virkede lovende, selvom han lavede enkelte fejl. I denne sæson har det dog været rigtig skidt, og på det seneste er han blevet bænket til fordel for aldrende Willy Caballero. Rygterne går på, at han skal ud til sommer, men han kan også fortsat nå at komme tilbage og bevise, hvorfor han har været førstevalg på landsholdet gennem et stykke tid.

Vurdering: Tæt på et flop

Àlvaro Morata – 493 millioner kroner

Det startede så godt for angriberen, der scorede en række mål i starten af sin Chelsea-karriere, men den gode periode fik hurtigt en ende, og derefter var han direkte elendig og utrolig uskarp.

Vurdering: Flop

Christian Pulisic – 478 millioner kroner

Seks mål og lige så mange assists i 23 kampe er ganske udmærket fra den amerikanske landsholdsspiller, som desværre er løbet ind i en skade, der har holdt ham ude i en længere periode efterhånden.

Vurdering: Lovende køb

Fernando Torres – 437 millioner kroner

Forventningerne var enorme, da han skiftede fra Liverpool. Niveauet fra the Reds fandt han aldrig hos Chelsea, men han leverede alligevel ikke helt så dårligt, som mange mener. Scorede undervejs nogle meget vigtige mål og vandt en række trofæer med the Blues.

Vurdering: Skuffende køb

Jorginho – 426 millioner kroner

Italieneren var ganske udskældt i sin første sæson, men det var ikke altid berettiget. Han gjorde mange af de samme ting, som gjorde ham uhyre populær i Napoli. I denne sæson har han måske løftet sit niveau en anelse. Om end han aldrig bliver en fanfavorit i Chelsea, har han leveret ganske fint.

Vurdering: Fint køb

Mateo Kovacic – 336 millioner kroner

Det var ikke populært alle steder, at Chelsea valgte at købe ham sidste sommer. Hans sæson som lejesvend i klubben var ganske anonym, men i denne sæson har han bevist, hvorfor Chelsea købte ham fri i Real Madrid. Han har været en af de bedste spillere, og han har ikke lavet mange fejl på midtbanen, hvor han ofte har domineret.

Andriy Shevchenko – 328 millioner kroner

Ukraineren slog transferrekord i klubben, da han blev hentet i AC Milan. Tidligere havde han vundet Ballon d’Or, men i Chelsea skuffede han voldsomt og fandt aldrig sig til rette. Det blev til 22 mål og 11 assists i 77 kampe.

Vurdering: Flop

Hakim Ziyech – 299 millioner kroner

Ajax-stjernen er for ganske nylig blevet præsenteret som Chelsea-spiller. Han skifter dog først til sommer, og derfor er det umuligt at vurdere ham. Umiddelbart virker det dog som en fornuftig handel for the Blues.

Tiémoué Bakayoko – 299 millioner kroner

Han skulle lukke hullet efter Nemanja Matic, men franskmanden kunne slet ikke følge op på takterne fra Monaco, og han skulle hurtigt vise sig at være en regulær katastrofe i Chelsea. Klubben har stadig ikke formået at skille sig af med ham.

Vurdering: Flop

Michy Batshuayi – 291 millioner kroner

Belgieren skulle tage kampen op med Diego Costa, men det har han ingenlunde formået. Han vil altid blive husket for at score det mål, der sikrede klubben mesterskabet i 2017. Han har været udlejet af flere omgange, men i Chelsea har han ikke haft succes.

Vurdering: Flop

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED