AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 16:07
Manden bag flere Milan-bøger: Chelsea har budt 375 mio. på 21-årig

Carlo Pellegatti, der har skrevet adskillige bøger om AC Milan, antyder, at Chelsea har budt på Gianluigi Donnarumma.


Uanset hvordan man vender og drejer det, så har Kepa Arrizabalaga endnu ikke levet op til sit prisskilt på £72 millioner, og der er fortsat masser rygter om, at Chelsea kigger efter en afløser eller konkurrent til spanieren.

Manuel Neuer er blevet nævnt, men det er unge GIanluigi Donnarumma også, og ifølge journalisten Carlo Pellegatti, der har forfattet adskillige bøger om AC Milan, så har The Blues nu budt på €50 millioner på den 21-årige italiener.

- Hvis Donnarumma skifter -  fordi det virker til, at Chelseas bud er vigtigt, £50 millioner - hvem skulle så afløse ham for AC Milan?  er Pellegatti citeret for at sige til Milan News.

Journalisten spekulerer altså i mulige afløsere, for som han selv siger, har Milan et bud på bordet på 375 millioner fra Chelsea.

Helt utænkeligt er det i hvert fald ikke. Rygterne om diverse målmænds skifte til Stamford Bridge er der masser af, men Donnarumma nærmer sig sit kontraktudløb i 2021, og han har Mino Raiola som agent.

Og det hører til sjældenhederne, at spillere, som har hyret superagenten, ikke skifter før eller siden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED