Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mandagens rygtebørs: Erik ten Hag sætter transferkrav inden deadline

Af Jeppe Augustsen
15.08.2022 Kl. 06:28
Vi giver her et overblik over mandagens hidtil transferrygter.

Erik ten Hag kræver mindst tre nye signings
Kilde: Daily Telegraph

Manchester United-manageren vil have styrket sin trup betragteligt inden deadline, hvor han som minimum kræver tre nye spillere. 

Sæsonstarten, som indtil videre har budt på to nederlag ud af to kampe, har fået hollænderen til at indse, at der i den grad skal nye ansigter til klubben. Første signing tyder på at blive Adrien Rabiot.

Everton vil på rov hos Southampton
Kilde: Daily Telegraph

 

Frank Lampard har set sig varm på Southampton-angriberen, Che Adams, der topper Everton-managerens ønskeliste. Lampard har hårdt brug for en offensiv forstærkning efter salget af Richarlison og en skade til Dominic Calvert-Lewin.

Leeds arbejder på at hente italiensk angriber
Kilde: Gianluca Di Marzio

Jesse Marsch vil styrke offensiven og vil have Wilfried Gnonto fra FC Zürich, og klubberne er i øjeblikket i forhandlinger om en potentiel transfer af den 18-årige angriber. Han vil koste i omegnen af €4-5 millioner.

Chelsea-angriber kan indgå i Gordon-handel
Kilde: Sacha Tavolieri

Chelsea forsøger at hente Anthony Gordon i Everton, og de kan muligvis ende med at skulle sende Michy Batshuayi med i handlen, og Frank Lampard skulle være interesseret i angriberen.

Chelseas seneste bud på Everton-profil skulle lyde på £40 millioner.

Nottingham Forest er tæt på at hente Maupay
Kilde: Fabrizio Romano

Forhandlingerne mellem Nottingham Forest og Brighton går i den rigtige retning, og det forventes, at de to PL-klubber når til enighed om en pris på Neal Maupay, der lyder på omkring £15 millioner.

Tottenham fortsætter forhandlinger med Napoli
Kilde: London Evening Standard

Tottenham arbejder på at få afsat Tanguy Ndombele, og han kan være på vej til Napoli. De to klubber fortsætter forhandlinger i denne uge.

Italiener til Tottenham-lægetjek
Kilde: GOAL

Destiny Udogie vil i denne uge gennemføre sit skifte fra Udinese til Tottenham. Han er landet i London, og tirsdag skal han igennem det obligatorisk lægetjek, inden han sætter sin underskrift på en kontrakt med Tottenham.

Leicester er klar til at lade Tielemans gå gratis
Kilde: The Times

Youri Tielemans har kontraktudløb næste sommer, og The Foxes forbereder sig på at lade ham gå gratis fremfor at sælge ham denne sommer. Han skulle efter sigende være et emne hos Arsenal.

Tottenham vil gøre Romero-skifte permanent inden længe
Kilde: Football Insider

Det er ikke den store hemmelighed, at Cristian Romero vil skifte permanent til Tottenham, men det er endnu ikke blevet en realitet. Det vil dog blive inden for nærmeste fremtid, hvor Tottenham skal betale £40 millioner til Atalanta for at gøre skiftet permanent.

Annonce