Manchester United vandt sikkert mod schweizere

Af Gustav Tornby
19.09.2018 Kl. 20:51
Manchester United sejrede sikkert i onsdagens Champions League-møde med BSC Young Boys - en kamp, som De Røde Djævle vandt 3-0.

Manchester United sparkede deres Champions League-kampagne igang, da de onsdag aften mødte schweiziske BSC Young Boys.

De schweiziske mestre pressede De Røde Djævle i kampens indledning, men som første halvleg skred frem fik Manchester United mere og mere styr på kampen.

Det bekræftede Paul Pogba, da han efter 35 minutter tog et par smarte træk på kanten af feltet og med venstreskøjten flot sparkede den op i venstre målhjørne.

Ni minutter senere var franskmanden atter på pletten. Luke Shaw fremtvang et noget tvivlsomt straffespark, som Pogba stensikkert eksekverede og gjorde til 2-0.

Efter pausen var Pogba igen på spil. Han bragte flot bolden frem ad banen i et kontraangreb, lagde bolden ud til Anthony Martial, der via en modstander forbipasserede Young Boys-keeper David van Ballmoos til 3-0.

3-0 endte også med at blive den endelige stilling. Dermed topper Manchester United gruppe H inden næste rundes hjemmebanekamp mod Valencia.