AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:09:2019 09:10
Manchester United-talent bekræfter: I dialog om ny kontrakt

En af Manchester Uniteds mest talentfulde spillere afslører, at han er i dialog med klubben om en ny kontrakt.


Tahith Chong er i denne sæson blevet forfremmet til Manchester Uniteds førstehold, og der har i et stykke tid været rygter om, at De Røde Djævle meget gerne ville forlænge med den unge hollænder. 

Nu bekræfter hovedpersonen så selv, at han er i dialog med klubben om en ny aftale: 

- Selvfølgelig snakker vi om det, men det er stadigvæk for tidligt at sige noget om det. Sæsonen er lang, og vi må se, hvad der sker, udtaler han til Voetbal Primeur. 

Trods den førnævnte forfremmelse har 19-årige Chong endnu ikke fået minutter på banen for Manchester United i denne sæson, men offensivspilleren fortryder ikke, at han ikke drog ud på et lejeophold, selvom både PSV og Feyenoord angiveligt var klar til at leje ham: 

- Solskjær siger til mig, at jeg bare skal arbejde hårdt, og så skal jeg nok få chancen. Enkelte spillere har forladt klubben i løbet af sommeren, så jeg er røget længere frem i hierakiet. Det er altid rart at komme hjem til Holland, men i sidste ende er jeg nødt til at gøre det, der er bedst for mig selv, og derfor valgte jeg at blive. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED