Manchester United slog klubrekord med PSG-sejr

Af Gustav Tornby
21.10.2020 Kl. 14:07
Manchester United satte tirsdag aften en ny klubrekord, da de slog Paris Saint-Germain med 2-1 på Parc des Princes.

Marcus Rashfords mål i de sidste minutter af tirsdag aftens Champions League-møde mellem Manchester United og Paris Saint-Germain satte samtidig en ny rekord for De Røde Djævle.

Bruno Fernandes havde bragt Ole Gunnar Solskjærs tropper foran i første halvleg på et straffespark, inden et selvmål af Anthony Martial havde udlignet kampen kort efter pausen, inden Rashfords spark afgjorde kampen.

Resultatet betyder også, at Manchester United nu har vundet 10 udebanekampe i træk – og det er altså første gang i klubbens historie, at det er sket.

Rækken af sejre på udebane går tilbage til sidste sæsons overtidssejr i FA Cuppen mod Norwich City den 27. juni, og inkluderer tre sejre over Brighton samt yderligere sejre mod Aston Villa, Crystal Palace, Leicester, Luton Town, Newcastle og så gårsdagens triumf i Paris.

Næste mulighed for at forlænge stimen er onsdag den 4. november mod Istanbul BB.