Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United sender klage til Premier League

Af Jeppe Augustsen
12.04.2024 Kl. 10:48

Manchester United er ikke helt tilfredse og har derfor sendt en klage til Premier League.

Det melder den engelske avis Daily Mirror.

Ifølge avisen er De Røde Djævle utilfredse på vegne af klubbens fans efter en ændring i kampprogrammet.

Udebanekampen mod Crystal Palace skal nemlig spilles på Bank Holiday mandag den 6. maj klokken 21.00.

Der vil altså være en lang vej hjem for Manchester Uniteds medrejsende fans, når de skal tilbage til Manchester fra London.

Grundet Bank Holiday vil det nærmest være umuligt for fansene at rejse hjem i offentlig transport, fordi der ikke vil være nogle afgange til Manchester så sent på aftenen.

Det sidste tog til Manchester står til at afgå 22.39, hvor kampen stadig er i gang.

Manchester United har derfor sendt en klage til Premier League, mens de også har igangsat en service for de medrejsende fans, hvor de kan komme hjem i bus.

Men det tager ikke bare lige et par timer. I bil tager det mere end fire timer at køre fra London til Manchester, og i en bus tager det endnu længere tid.

I en besked til klubbens sæsonkortholdere skriver klubben:

– Vi deler jeres frustrationer og de logistiske vanskeligheder, der er blevet skabt for vores fans, fordi denne kamp er planlagt til kampstart klokken 21.00 på en helligdag i London.

– Vi vil gerne informere jer om, at vi skriver til Premier League omkring dette og vil bede om, at der tages større hensyn til medrejsende fans, når vi aftaler kampprogrammet med tv-stationerne, lyder det i meddelelsen.

Annonce