Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United præsenterer dårligt nyt

Af Emil Plovgaard
11.04.2024 Kl. 20:16

Manchester United har torsdag aften offentliggjort dårligt nyt på klubbens hjemmeside.

Således må klubben meddele, at den franske midtstopper Raphaël Varane er ude i adskillige uger, mens Jonny Evans ligeledes er ude af weekendens kamp i Premier League mod Bournemouth.

Begge spillere pådrog sig skader i forbindelse med 4-3-nederlaget til Chelsea, hvor Evans måtte afløse Varane i pausen, før det så var nordireren, der måtte skiftes ud 20 minutter før tid med en muskelskade.

Varane sigter efter at vende retur i maj, mens Evans er ude i kortere tid, men her lyder det, at semifinalekampen i FA Cuppen mod Coventry 21. april er det første mål for hans vedkommende.

Skaderne forværrer Manchester Uniteds skadeskrise og kommer bare en uge efter, at både Victor Lindelöf og Lisandro Martinez blev dømt ude i en måned.

Derudover er Luke Shaw og Tyrell Malacia også ude i længere tid.

Efter skaderne til Varane og Evans, har det været Harry Maguire og Willy Kambwala, som har været stopperduo for klubben.

De gjorde det glimrende i forbindelse med 2-2-kampen mod Liverpool i weekenden, og Uniteds tilhængere håber, at det samme kan gøre sig gældende på lørdag mod Bournemouth.

LÆS OGSÅ: Eriksens klub efter sommerferien? To klubber er sandsynlige

Læs de seneste nyheder om Manchester United her.

Annonce