Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United kan hente megastjerne med ny ejer

Af Emil Plovgaard
24.03.2023 Kl. 18:36
Der kan komme nye boller på suppen hos Manchester United inden længe.

Manchester United kan være en af de klubber, der kan være i stand til at lokke megastjernen Kylian Mbappé væk fra Paris Saint-Germain, hvis klubben overtages af qatariske ejere.

Sådan lyder det fra Mirror-journalisten Steve Bates.

De Røde Djævle blev i november sat til salg af familien Glazer, og de amerikanske ejere skulle være i forhandling med flere interesserede købere lige nu.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub risikerer pointstraf

Sheikhen Jassim bin Hamad Al Thani og Sir Jim Ratcliffe er iblandt de mest omtalte bejlere til at overtage klubben fra Old Trafford.

Mediet Football Insider meldte i sidste måned, at en ny ejer af Manchester United kunne vælge at gå efter Mbappé.

Det kræver med overvejende sandsynlighed en gigantisk transfersum at lokke franskmanden væk fra Paris.

– Vi ved, at han på grund af de penge, han tjener via sin kontrakt hos PSG, så kræver det et kæmpe beløb, hvis han beslutter sig for at forlade Paris til sommer.

– Det er penge, som kun nye ejere fra Qatar kan tilbyde hos Manchester United. Prisen vil udelukke Liverpool fra et køb, tror jeg.

– Jeg tror, at det nok kun er Manchester City og Manchester United, som er inde i billedet i Premier League, siger Bates i et interview med Givemesport.

Mbappé står noteret for 66 franske A-landskampe med 31 mål til følge.

Den franske superstjerne ville være en skelsættende tilføjelse til Erik ten Hags mandskab, og en sådan signing vil nok være med til at definere holdningen til de nye ejere af klubben.

LÆS OGSÅ: Rasmus Højlund afviste denne Premier League-klub

 

Annonce