Manchester United kæmpede sig til vanvidssejr i Torino

Af Gustav Tornby
07.11.2018 Kl. 21:53
Manchester United fik en flot, flot sejr i Torino, hvor de var presset i bund i store dele af opgøret.

Tidligere onsdag havde Valencia slået schweiziske Young Boys med 3-1, hvilket efterlod Manchester United på en tredjeplads i Champions Leagues gruppe H.

Dermed var der en smule pres på De Røde Djævle forud for opgøret i Torino mod Juventus.

José Mourinhos tropper startede kampen ganske fint og gik formentlig til pause med en fornemmelse af, at de var fint med i opgøret.

Den fornemmelse blev dog så småt ødelagt i anden halvleg, da Juventus begyndte at presse mere og mere på David De Geas mål og spanieren måtte hive flere flotte redninger frem.

Spanieren var dog magtesløs, da Leonardo Bonucci lagde en perfekt bold ind over United-forsvaret og fandt Cristiano Ronaldo, der på fremragende vis firsttimede bolden forbi De Gea til 1-0.

Modsvaret hos José Mourinho var at sende Juan Mata og Maroane Fellaini på banen efter 79 minutter, og det viste sig at være en glimrende beslutning.

Juan Mata stod nemlig for udligningen hos United, da han følte et frispark fra kanten af feltet ind i kassen.

Kort efter var Marouane Fellaini også involveret, da Ashley Young smed et perfekt indadskruet indlæg ind mod Wojciech Szczesny. Polakken virkede lamslået på stregen og en blanding af Paul Pogba, Fellaini og to Juventus-spillere fik ekspederet bolden over stregen.

Den flotte sejr betyder altså, at United nu er på syv point i gruppen, mens Valencia har fem. Juventus topper gruppen med ni point.