Manchester City storsejrer mod Norwich

Af Redaktionen
21.08.2021 Kl. 16:08
Norwich fik ikke et ben til jorden i kampen mod Manchester City, der vandt 5-0.

Der burde være klasseforskel på sidste sæsons mesterhold i Premier League og The Championship. Og det viste det sig også at være lørdag eftermiddag.

For Manchester City uden Phil Foden og Kevin De Bruyne havde ingen problemer med at besejre Daniel Farkes tropper.

Allerede efter syv minutter blev Tim Krul noteret for et selvmål, og efter 22 minutter fik rekordsigningen Jack Grealish scoret sit første mål for Manchester City.

Efter pausen fik en godt spillende Aymeric Laporte udbygget føringen til 3-0, inden de to indskiftede stjernespillere, Raheem Sterling og Riyad Mahrez, lukkede og slukkede kampen med deres scoringer til henholdsvis 4-0 og 5-0.

Manchester City fik dermed sæsonens første sejr efter et nederlag mod Tottenham i første kamp. Norwich tabte for anden kamp i træk.