Manchester City presser Liverpool med storsejr

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
31.08.2019 Kl. 16:05
Manchester City spillede lørdag eftermiddag hjemme mod Brighton, hvilket skulle vise sig at være en overkommelig modstander for det stærke mesterhold.

Manchester City startede som lyn og torden, da Kevin de Bruyne allerede efter to minutters spil kunne bringe hjemmeholdet i front med 1-0.

David Silva blev spillet i dybden, hvorefter han fandt Kevin de Bruyne helt fri tæt under mål, og det var en formsag for belgieren at bringe City i front.

Der skulle dog også komme skår i glæden for Manchester City, da Laporte blev udskiftet med en skade efter 37 minutters spil – Fernandinho kom ind i hans sted.

Kort tid efter kunne Manchester City dog glæde sig igen, da deres farlige argentinske angriber Sergio Agüero bragte City i førersædet med 2-0.

Kevin de Bruyne var storspillende, og han var ophavsmand til Agüeros mål, da han spillede angriberen fri i feltet, Agüero tog et par træk, og sparkede bolden kynisk i mål bag en sagesløs Brighton-målmand.

10 minutter inde i anden halvleg var Sergio Agüero på spil igen, da han med en fremragende afslutning på kanten af feltet kunne bringe City foran 3-0 på assist fra David Silva.

Sergio Agüero var ikke færdig endnu. Efter 79 minutters spil var han i oplæggerens rolle, da han fandt indskiftede Bernardo Silva med en kig-væk-aflevering – Bernardo Silva scorede flot efter den fornemme frispilning.

Dermed kunne Manchester City lægge pres på Liverpool med en 4-0-sejr forud for Liverpools sene lørdagskamp ude mod Burnley.