AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 16:09
Manchester City følger Kroatiens næste store stjerne tæt

Sky Sports skriver, at de engelske mestre nu scouter 18-årige Antonio Marin.


Antonio Marin er endnu ikke helt klar til den store europæiske scene, men den 18-årige winger imponerede for Dinamo Zagrebs U19-mandskab, som sidste uge spillede mod Manchester Citys talenter.

Her assisterede han i 2-2 opgøret og satte tyk streg under, hvorfor han anses som et af de største kroatiske talenter i øjeblikket.

Nu skriver Sky Sports så, at den flotte præstation har betydet, at Manchester City har tilføjet ham til listen over mulige transfermål, som skal scoutes intensivt.

Trods sin unge alder har han allerede fået smagt på førsteholdsfodbold hos det kroatiske storhold, hvor han havde sin gennebrudssæson sidste år og fortsætter med at få spilletid. 

Zagreb har haft held med at binde ham på en kontrakt helt frem til 2024.  Det betyder immervæk, at de kan kræve nogle penge for den unge mand, skulle Manchester City og den europæiske elite banke på.

Det gør de næsten allerede, skriver Sky Sports, for klubber som eksempelvis Chelsea og Villarreal følger ham også nøje.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED