AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 17:40
Manager afslører: Liverpool bød på stortalent - men blev blæst af banen

Rodrygo kunne være endt på Anfield, havde Real Madrid ikke blæst The Reds' bud af banen med et markant højere.


De første historier om Liverpools interesse i den brasilianske wonderkid Rodrygo stammer helt tilbage fra 2017,  men tog først for alvor fart i sommeren 2018.

Premier League-førerholdet fik dog ikke held med at hente den nu 18-årige offensivspiller, der i stedet forlod Santos til fordel for Real Madrid sidste sommer.

Men Liverpools interesse var dog helt reel, fortæller den daværende Santos-træner Elano, der sågar bekræfter, at The Reds faktisk afgav et bud på Rodrygo forrige sommer.

Det var bare alt, alt for lavt i forhold til den sum penge, som Real Madrid præsenterede den brasilianske klub for.

- Der var en periode, hvor der var stærke forhandlinger med Liverpool om Rodrygo, da han stadig var i vores talentakademi. Beløbet, de tilbød, var meget lavt, men de ønskede, at handlen skulle gå igennem, fortæller Elano til ESPN Brasil, der angiveligt skulle have grint efterfølgende og sagt;

- Real Madrids tilbud var omkring €30 millioner højere, men tak Gud for, at det hele fungerede godt for Rodrygo i sidste ende.

Med lidt hurtig hovedregning tyder det altså på, at Liverpool var parate til at tilbyde Santos €15 millioner for det 18-årige stortalent, og så er det måske ikke så underligt, at man trækker sig, når en anden klub kaster sig ind i kampen og er klar til at tredoble det beløb.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED